Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
La Lluna: Ets la intuició! – EF Style

La Lluna: Ets la intuició!

La Lluna: Ets la intuició!

L’enigmàtica i misteriosa Lluna ocupa la posició núm. XVIII a la baralla del Tarot. La seva presència sempre ens inquieta perquè ens parla de tot el que és ocult, misteriós, enganyós i les pors més profundes i internes.

Després de la primera impressió, hem de considerar que per poder lluitar, enfrontar i superar aquestes pors i aquests monstres interns, abans cal que hagin aflorat del nostre subconscient. I això és el que ens anuncia aquesta carta, a més, ens recorda que no serveix de res escapar-nos-en ja que tard o d’hora haurem de passar per aquest túnel per trobar a l’altra banda l’enlluernadora llum del sol.

Sota la influència de l’enganyosa llum de la Lluna, pot ser que no estiguem veient la realitat i que veiem només un miratge, un somni o potser un engany.

Mentre estiguem caminant per aquest inquietant túnel, il·luminat únicament per l’espectral reflex de la Lluna, cal que ens deixem guiar per la nostra part intuïtiva. Ens hem de concentrar i hem d’indagar al nostre interior.

La Lluna també ens parla del psiquisme, de l’esoterisme i de l’energia de la màgia i de l’ocultisme.

El costat fosc de la carta

Deixar-nos portar per un excés d’emotivitat. Quedar-nos bloquejats per la por, per les inseguretats i les emocions exacerbades, l’enveja o els gels.

Un consell màgic

Cal que agafem el bou per les banyes, ens hem d’enfrontar a les nostres pors, utilitzar l’energia intuïtiva i visionària de la Lluna, fluir i confiar sobretot en nosaltres mateixos i no perdre mai de vista els nostres objectius perquè són aquí, just a l’altra banda del túnel.

You May Also Like

Leave a Reply