L’ENERGIA VITAL DELS ALIMENTS

L’ENERGIA VITAL DELS ALIMENTS

Sabem que els aliments d’origen vegetal són més saludables per al nostre organisme perquè contenen l’energia directa del sol, de la terra i de l’aigua. Mentre que les carns en contenen de manera més indirecta i menys pura, ja que les carns d’animals morts tenen una energia molt pesada, estan contaminades químicament i energèticament a causa dels medicaments, hormones, pinsos, etc. A més, si a això hi afegim les energies del sofriment i temor de l’animal, resulta que també ingerim aquestes energies i les sumem a la nostra.

Tots aquests factors tendeixen rebaixar-nos la nostra vibració espiritual. Així que si el que desitges és elevar les teves vibracions i activar la teva espiritualitat, hauries d’anar reduint la ingesta de carns.

Ara bé, quan mengem aliments vius, com les fruites i les verdures crues, a més dels seus nutrients també ingerim la informació de l’ADN i dels codis genètics, com la resistència a la climatologia. Per exemple, l’enciam és portador d’un tipus d’“anticongelant” que ens ajuda amb el fred. En els carotens tenim la informació per a què el nostre cos es protegeixi dels danyosos rajos solars i una llarga llista de valuosa informació genètica que ens ofereix cada aliment. Aquests codis han estat creats i els trobem a la terra amb la finalitat que siguin consumits, ja que són l’aliment perfecte per sanar-nos i mantenir-nos amb l’energia suficient per a què el nostre organisme pugui lluitar contra totes les inclemències.

You May Also Like

Leave a Reply