Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Leonardo DiCaprio – EF Style
SEARCH

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio
  • Es diu Leonardo perquè quan la seva mare va anar al museu Uffizi de Florència (Itàlia) quan estava embarassada i, mentre que mirava un quadre de Leonardo da Vinci, DiCaprio va donar la seva primera puntada de peu.
  • El seu paper com a Jack Dawson a la pel·lícula Titanic el va catapultar a escala internacional i va començar a tenir moltes fans, de fet, van anomenar el moviment de seguidores de l’actor “Leomania”
  • El 2009 va comprar una illa al Carib on pretén construir un ressort respectuós amb el medi ambient. 
  • Després de l’èxit de Titanic i amb 24 anys va crear la Leonardo DiCaprio Foundation el 1998. L’organització sense ànim de lucre té l’objectiu de protegir el medi ambient i se centra en preservar la biodiversitat, lluitar contra el canvi climàtic i promoure les energies renovables, conservar els oceans i fer arribar aigua potable a milions de persones.
  • La fundació ha dut a terme projectes en 40 països i ha produït dos documentals: Water Planet i Global Warning. 
  • És vegetarià i va col·laborar en el llançament del documental Cowspiracy: El secret de la Sostenibilitat.
  • És un activista dels drets de la comunitat LGBT
  • Durant la filmació de Diamants de Sang va treballar amb 24 nens orfes, fet que el va afectar molt.
  • És un dels precursors del Campionat Mundial de Fórmula E, que utilitza vehicles elèctrics. La competició va començar el 2014 i DiCaprio és copropietari de l’equip Venturi.

CITES DESTACADES

“Sigues agraït en els moments difícils, ells et fan ser qui ets”

“Si ho has fet el millor que podies, preocupar-se no solucionarà res. Si vols aconseguir l’èxit, respecta una norma: mai no deixis que el fracàs et controli”

“Tu i només tu pots canviar la teva situació, no culpis res ni ningú”

“M’agrada fer coses que em terroritzen”

“Enamora’t de la persona que gaudeixi la teva bogeria, no d’un idiota que t’obligui a ser normal”

“Penseu com d’avergonyits ens sentirem quan els nostres fills i nets mirin enrere i s’adonin que vam tenir l’oportunitat d’aturar aquesta devastació, però ens va faltar voluntat política”

“[Durant la Cimera del Clima de les Nacions Unides i adreçat als líders mundials] Jo em guanyo la vida actuant, però vosaltres no”.

Pàgina de la seva fundació: https://www.leonardodicaprio.org/

You May Also Like

Leave a Reply