Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Les tendències decoratives que venen – EF Style

Les tendències decoratives que venen

Les tendències decoratives que venen

Temps era temps, a l’època dels nostres pares, un sofà era per a tota la vida, una cadira s’arreglava tants cops com feia falta i una taula aguantava tot el que li posessin a sobre durant anys i panys. Ara, les noves tendències en decoració i mobiliari es compten per temporades, gairebé com si fossin col·leccions de roba. Els dissenyadors ja treballen en idear les estances del futur, que seran així:

Més corbes

Les línies rectes que s’han dut durant els darrers anys van perdent pistonada, arriben les corbes als mobles: sofàs, taules, cadires… Línies sinuoses que donen als mobles més personalitat, versatilitat i originalitat.

 

El vellut torna

Després d’anys pràcticament desaparegut d’arreu, el vellut va aterrar fa un parell de temporades en el món de la moda, amb americanes d’estil retro amb aire modernitzat. Ara arriba a la decoració, especialment de sofàs per donar elegància a casa teva.

On és l’espart?

L’espart, econòmic, senzill i nostrat torna a estar de moda. Cadires i butaques amb espart entrellaçat combina amb el color del suro ens retornaran al passat.

 

Estirar-se o seure?

Els sofàs han anat canviant força en els darrers anys. Malgrat que els clàssics com el Chester mai moriran, les novetats cada cop tenen menys respatller i són més baixos. Sofàs pensats més per estirar-se o jeure que no pas per seure.

You May Also Like

Leave a Reply