Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Living Proof, la ciència a l’abast del cabell – EF Style
SEARCH

Living Proof, la ciència a l’abast del cabell

Living Proof, la ciència a l’abast del cabell

Si hi ha una problemàtica que afecta la gran majoria de cabells, és sens dubte l’encrespament, i la preocupació per trobar un xampú i/o tractament que aporti solucions i respongui a necessitats capil·lars concises.

Actualment, el mercat de la bellesa brinda un gran ventall de productes capil·lars que aparentment ofereixen solucions, però que pel contrari no ho fan i es converteixen en la frustració dels usuaris.

La marca de productes Living Proof, fundada el 2005 pel Dr. Bob Langer, Professor del MIT i un dels científics més importants del món, amb l’ajuda d’estilistes experts i Polaris Venture Partners, han inventat i patentats tecnologies avançades amb l’objectiu d’oferir solucions reals i demostrades en el món de la bellesa.

Mitjançant l’ús de biotecnologies que fins a la data cap científic havia emprat en el sector de la bellesa, el Dr. Langer i el seu equip de científics van ser capaços d’inventar i patentar noves molècules que han esdevingut el avanç més gran tecnològic anti-frizz, volum i dany del cabell dels últims 30 anys.

Ciència patentada

OFPMA: És la molècula per obtenir un cabell saludable. Crea un escut protector al voltant de cada pèl que repel·leix la humitat, la brutícia i l’oli.

PBAE: Coneguda com la molècula que aporta gruix, ja que crea un patró microscòpic de punts de gruix entre cada cabell perquè aquest es vegi i es senti més abundant.

ETAS: És la molècula del volum i la textura, ja que crea estructura i separació entre el cabell eixut per donar-li un volum durador a l’instant.

 

You May Also Like

Leave a Reply