Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Pastís de pastanaga – EF Style
SEARCH

Pastís de pastanaga

Pastís de pastanaga

Et donem la millor recepta de pastís de pastanaga que hi ha a Andorra… la del nostre local. Mai no l’has tastat? Què esperes?
Com se sap, des de sempre, les postres tenen el benefici de fer-nos més feliços, a més d’aportar-nos certs nutrients, que varien segons les postres. El pastís de pastanagues es considera unes postres saludables, per les verdures i perquè té un contingut calòric baix.

 

Ingredients (12 porcions)

 

  • Sucre 300 gr.
    • Oli 250 cc.
    • Ous 4
    • Farina d’espelta 350 gr.
    • Pols llevat16 gr.
    • Sal, 1 polsim
    • Canyella, 1 polsim
    Vainilla1 cullera petita
  • Pastanaga rattladaunitats (350 gr. Aproximadament)
    • Llet 125 ml

 

Per a la crema de formatge

 

  • Mascarpone500 gr.
    • Mantega 120 gr.
    • Sucre 40 gr.
    • Joc de ½ llimona
    Ratlladurade cítrics

 

Preparació

 

Per al pastís

1- Preescalfar el forn a 180º
2- Ratlla les pastanagues amb una ratlladora de formatge.
3- Bat els ous
4- Afegeix el sucre i torna a batre-ho bé
5- Agrega al bol la farina, el llevat, la canyella, vainilla i sal
6- Barreja-ho tot ben bé fins que quedi integrat
7- Afegeix-hi la pastanaga i torna-ho a barrejar
8- Feta la mescla en un motlle, unta-ho amb mantega perquè no s’hi enganxi, introdueix-hi el motlle i posa-ho al forn durant 35-45m.
9- Quan estigui fet deixa-ho refredar, fins i tot a la nevera, abans de cobrir-ho amb la crema que també farem.

 

Per a la crema de formatge

1- Bat en un bol la mantega a temperatura ambient fins que quedi com una pomada.
2- Afegeix-hi el sucre i segueix batent-ho bé
3- Quan estigui tot integrat afegeix-hi el mascarpone, el suc de la llimona, la ratlladura de cítrics i bat-ho tot.

You May Also Like

Leave a Reply