Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Patry Jordán: “crec en les noies úniques, especials, en les que es valoren.” – EF Style
SEARCH

Patry Jordán: “crec en les noies úniques, especials, en les que es valoren.”

Patry Jordán: “crec en les noies úniques, especials, en les que es valoren.”

Patry Jordán, Patrícia Jordán Palacios, va néixer a Girona l’any 1983. Va créixer en una família entregada totalment al món de l’esport i va iniciar-se professionalment als 16 anys  donant classes en el gimnàs del seu pare. Ara compta amb uns 10 milions de seguidors als seus canals de Youtube, que tenen més de 30 milions d’entrades mensuals. Des de començament del 2017 forma part d’aquesta nova generació d’influencers que han triat Andorra com a lloc de residència.

Va estudiar a l’Escola Eiximenis i a l’institut Jaume Vicens Vives de Girona per anar després a Banyoles on va fer un mòdul d’educació física i tornar novament a Girona a fer perruqueria i estètica i assessoria d’imatge. Una formació que podríem anomenar complementària, doncs son temes que ja té per vocació. Va començar treballant d’adolescent al gimnàs de la seva mare per portar després grups de competició de funki, la gerència d’un gimnàs i treballar a l’UFEC, Unió de federacions Esportives de Catalunya, donant mitja dotzena de classes diàries.

El seu pare ha estat entrenador de futbol de l’escola del FC Girona, la seva mare ha treballat al gimnàs i és monitora, i el seu germà ha estudiat a INEF. Sempre ha tingut moltes activitats extraescolars i es considera de sempre molt activa, inquieta i fins i tot “una mica trapella” . Ha practicat gimnàstica artística, rítmica, futbol… “i tots els que vulguis. He fet de tot menys els de pilotes petites”.

Quan treballava al gimnàs ho feia també en una agència de comunicació on va començar a descobrir tot el món d’internet, però youtube només l’utilitzava per gravar música. S’hi va anar introduint per conèixer la plataforma i poc a poc va anant penjant vídeos “sense saber res d’audioviual, doncs això ho vas aprenent sobre la marxa. Vaig començar am el canal de bellesa i després el canal d’esports, però sense cap idea lucrativa”. Ara mateix compta amb una comunitat que suma gairebé 10 milions de seguidors. Aactualment, sota l’empremta Patry Jordán, trobem un univers en línia de continguts de bellesa, fitness i lifestyle que té una mitjana de 30 milions de reproduccions mensuals. S’ha convertit en la influencer amb major transversalitat del món online i una de les YouTubers més influents a nivell espanyol.

Vaig començar am el canal de bellesa i després el canal d’esports, però sense cap idea lucrativa.

La seva energia, frescor, tenacitat i constància, però sobretot la seva positivitat, són sens dubte grans segells d’identitat per a tots els canals: Gym Virtual, Secretos de Chicas, Secretos de Chicas Vip, Secretos de Chicas Vlog.

Des de 2013 les marques espanyoles i internacionals més prestigioses han apostat i confiat en ella, no només pel seu fort caràcter inspirador sinó també per aquesta passió per transmetre valors positius a la gent i la seva imatge sempre neta i transparent. Aquesta imatge diàfana li ha permès, a més, ser jurat en importants certàmens com en les dues últimes edicions del Festival de Cinema de Cannes.

Així mateix, no hi ha trobada, esdeveniment o festival de la plataforma YouTube a Espanya o Llatinoamèrica on no brilli el protagonisme de Patry. Les seves participacions sempre atreuen una gran atenció com, per exemple, en els Samsung MadFun 2016 i 2017.

Patry Jordán col·labora habitualment amb nombroses revistes destacades d’Espanya i és un dels rostres escollits per una de les capçaleres internacionals més prestigioses de la premsa social com és la revista Hola !, per al seu canal de YouTube: Hola4u.

Molts són els premis i guardons que ha rebut Patry com a distinció al seu treball. Entre d’altres destaquen la revista Lifestyle que li va atorgar el “Premi 10 a la Comunicació Online” el 2014 i els seus canals Secretos de Chicas i  Gym Virtual ja han rebut el Botó d’Or de YouTube el 2014 i 2015. El 2016 ha estat guanyadora del premi “Vlogger Esports”. L’any passat va sortir a la venda el seu primer llibre, Secretos de Chicas “Les meves idees de bellesa per brillar cada dia” que ha tingut una gran repercussió entre els seus fans i seguidors.

El 2017 ha participat en el videoclip del segon single del nou disc de David Bisbal “Hijos del Mar” i ha estat portada de les revistes Divinity i Lifestyle.

Si alguna cosa caracteritza Patry Jordán és que és una persona perseverant i tenaç, donant sempre el millor de si. Prepara els seus vídeos a consciència, treballant amb cura el contingut visual, el que diu i com ho transmet. El seu èxit respon al seu esforç i il·lusió per transmetre valors positius, molt abans que fos moda ser creador de continguts a YouTube.

Això li permet col·laborar amb marques prestigioses que confien en ella i amb les que treballa a llarg termini, campanya rere campanya, any rere any. Són firmes que veuen en Patry algú afí a la seva filosofia i imatge, encaixant perfectament en campanyes inspiradores com la de Accord Parfait de L’Oréal al costat de rostres com Rossy de Palma, i com la de Crafted by Fitness de Reebok, entre d’altres.

Patry Jordán és l’estrella indiscutible del fitness a Youtube. El seu canal Gym Virtual, inspira a més de 4 milions de seguidors. El resultat és una audiència massivament interessada en els seus continguts. Patry ha aconseguit formar una enorme comunitat que manté i creix dia a dia gràcies a que els seus seguidors la perceben com algú que els inspira a aprendre i millorar, els acompanya i els guia de forma propera, dolça i divertida. “El que jo pretenc és donar facilitats a la gent per aconseguir que allò que és difícil sigui fàcil de fer , ja sigui un pentinat, una rutina esportivat..”

Pel que fa als joves que ara comencen i volen introduir-se en aquest món, diu que el que han de fer abans de res és valorar si realment els agrada, “tothom vol tenir reconeixement i ser famós, però després hi ha una feina al darrere que potser no els agrada tant”. Primer, ens comenta, s’ha de saber el que vols fer, cuina, bellesa, humor… i després veure la manera de comunicar-ho.

Tothom vol tenir reconeixement i ser famós, però després hi ha una feina al darrere que potser no els agrada tant.

Des de primers del 2017 viu a Andorra en una casa a Engolasters on hi té l’estudi i el gimnàs i on realitza els seus enregistraments. Viu amb en Carles, el seu company i parella sentimental, “ja des de l’escola” que és qui porta els temes audiovisuals i tècnics.

Es mostra atreta per la informació de “les coses que m’interessen, ja sigui llegit, en vídeo… m’agrada aprofitar el temps”. Pel que fa a la televisió selecciona, ja des de fa temps, el que vol veure i quan ho vol veure, “no crec en el format de mirar a veure què fa la tele en aquell moment”. Abans cuinava més, “era de les que feia fins i tot dolços casolans, però ara per falta de temps, ho he de fer tot més pràctic”  

La música li encanta i l’estil depèn del moment “sóc d’escoltar molta música i de ballar, però no de discoteca”.

Li agrada viatjar, tot i que amb internet no desconnecta mai i per lluny que sigui sempre està “enganxada” a les xarxes.

Respecte a la feina a internet creu que hi ha molta gent que ho intenta, però que tampoc és fàcil. “Si no tens un producte vendible o no tens la visualització suficient tampoc és fàcil guanyar-se la vida. Veig el futur molt canviant. Has de tenir sort i ser-hi en el moment oportú, doncs potser el que funcionava fa sis mesos potser avui no funciona. Abans ens fèiem un pla de futur a cinc anys vista, però això és inviable fer-ho ara”.

No creu en la dona perfecta i no li agraden, “crec en les noies úniques, especials, en les que es valoren” i afirma que la bellesa i la intel·ligència no estan renyides, és un tema que moltes vegades està en el punt de vista de l’altre”.

Afirma que “per comunicar penes i problemes, que tothom en tenim, no paga la pena. Comuniques realment el que tu vius i d’una manera molt propera. Si que de vegades una imatge pot transmetre molt més que un moment com a tal. Al meu canal personal, on ensenyo el meu dia a dia, es mostra el que faig normalment, no es magnifica res, segueixo essent jo mateixa”.

Finalment, ens explica que a partir d’aquest mes de gener,  i en el seu canal d’esport, hi haurà a la venda un pla d’entrenament de 12 setmanes “on els usuaris sabran en tot moment quin exercicis i alimentació s’han de dur a terme durant aquests 3 mesos per aconseguir uns beneficis físics i saludables”. Actualment a la web gymvirtual.com hi ha els calendaris d’entrenament gratuït que “varien cada mes i son perfectes per fer des de casa”. Ara també té previst que surti la seva botiga virtual.

You May Also Like

Leave a Reply