Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Què busquem a Google sobre sexe? – EF Style
SEARCH

Què busquem a Google sobre sexe?

Què busquem a Google sobre sexe?

Els cercadors han esdevingut els nostres confidents. Des que van aparèixer a la nostra vida, no només els utilitzem com a mapa, calendari o meteoròleg; sinó que és molt habitual buscar informació sobre sexe. 

I és que les recerques sobre sexe són les més habituals comuns els usuaris. Des de postures habituals com el missioner fins a interessar-se per les noves tècniques i els nous termes que no paren d’aparèixer. Què busquem a Google sobre sexe?

Segons un estudi recent de l’app de cites ‘Jaumo’, durant el 2019 s’han detectat noves tendències en les recerques. Les paraules més populars han estat “trios, infidelitats consentides, relacions sexuals anals o assots”. Entre les postures, la que s’emporta la palma és la del gosset. 

Tot i això, les tendències depenen del país en el qual ens trobem. Per exemple, a Espanya la postura més buscada és la del missioner, seguida de ben a prop pel 69 i el gosset. Pel que fa als nous termes relacionats amb el sexe, el rànquing mostra el següent:

  • Cuckold. La pràctica que consisteix a mirar a la teva parella mentre que practica sexe amb un tercer és la que genera més interès.
  • Sexting. Correspon a la tècnica de mantenir relacions sexuals a través de missatges telefònics.
  • Cunnilingus. La pràctica de sexe oral a una dona és la tercera més buscada pels espanyols. 
  • Tickling. Fer pessigolles per tal de donar plaer a la nostra parella.
  • Precop. És el fet de practicar sexe amb una persona amb qui no tens cap vinculació amorosa.

You May Also Like

Leave a Reply