Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Ritual de cura ACUMEN per a pells masculines – EF Style

Ritual de cura ACUMEN per a pells masculines

Ritual de cura ACUMEN per a pells masculines

Comença netejant la pell amb el netejador facial In Shower Face Wash que pots emprar sota la dutxa. Per tal d’eliminar suaument les impureses acumulades als porus de la pell i d’aquesta manera preparar-la per a l’afaitat, o per als tractaments posteriors. 

Si busques una neteja més profunda pots aplicar a continuació, la mascareta facial Clay Exfoliating Cleanser, elaborada amb argila.

A continuació hidrata el rostre amb Recharging Hydrating Cream que unifica el to de pell, la textura i l’elasticitat per a un rostre impecable. Per a un extra de frescor i fàcil absorció, també pots optar per Energizing Hydrating Gel.

Amb la pell perfectament neta i hidratada és el torn dels ulls. Una zona que necessita unes cures especials per presentar-se com una de les pells més fines i delicades del rostre. Eye Energizing Hydrating Gel, amb un pràctic aplicador roll-on, és el millor aliat per a la delicada pell del contorn dels ulls ja que minimitza les bosses, atenua les ulleres i combat les potes de gall.

You May Also Like

Leave a Reply