Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Robbie Williams confirma que té problemes de salut mental – EF Style

Robbie Williams confirma que té problemes de salut mental

Robbie Williams confirma que té problemes de salut mental

El cantant britànic Robbie Williams ha confirmat en una entrevista a ‘The Sun’ que pateix greus problemes de salut mental. “He estat a punt de morir moltes vegades. Tinc una malaltia que vol matar-me i és dins del meu cap, així que he de lluitar-hi”, ha explicat. Tot i que reconeix que la majoria de vegades aquest problema l’atabala, també diu que n’ha tret partit com a “eina per pujar a l’escenari”.

No és la primera vegada que l’intèrpret de ‘Bodies’ parla en públic de les seves malalties i de la seva ansietat i pànic escènic. Es va adonar que tenia un problema als 19 anys i va aconseguir dominar-lo fins que va complir els 33, quan va patir una important recaiguda i va haver de sotmetre’s a rehabilitació.

El setembre passat, Williams va estar set dies ingressat en un hospital de Los Angeles després que els doctors trobessin anomalies en el seu cervell que “semblaven sang”. S’havia vist obligat a cancel·lar la gira per Rússia del seu ‘Heavy Entertainment Show’ després de sentir-se malament al ‘backstage’ d’un concert a Zuric, on el seu braç esquerre “es va entumir” i va començar a “bavejar per un costat de la boca “, segons va relatar ell mateix.

“Als 43 anys t’adones que no importa el que tinguis: no ets invencible. A partir d’ara he de cuidar-me molt més”, ha promès.

You May Also Like

Leave a Reply