Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Simple i fresca! – EF Style
SEARCH

Simple i fresca!

Simple i fresca!

La casa que centra el nostre interès decoratiu d’aquest mes, és troba situada a la regió francesa de Médoc, a 20 minuts de l’oceà atlàntic. És tracta d’una llar absent de luxes que reflexa la vida tranquil·la i relaxada d’una casa de platja. Està Rodejada de vinyes i té una estètica pròpia d’un castell francès tradicional.

En ella resideix l’estilista i fotògrafa francesa Olivia Thébaut juntament amb el seu marit Julien i el seu fill Joseph.

La vivenda està pintada de color blanc i compta amb alts sostres i motllures rústiques. El mobiliari, majoritàriament de fusta natural i vímet és simple i minimalista. Abunden detalls naturals com rams de flors silvestres i plantes de fulla verda. Els tèxtils estan confeccionats en teixits com el lli o el cotó natural i tenyits de colors neutres com el rosa empolsat o les tonalitats terra. Tot el conjunt transmet pau i frescor!

 

 

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply