Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Marxem a St. Petersburg amb Becier Viatges – EF Style

Marxem a St. Petersburg amb Becier Viatges

Marxem a St. Petersburg amb Becier Viatges
  • País: Rússia
  • Habitants: 5.351.935
  • Superfície: 1.439 km2
  • Llengua: Rus
  • Moneda: Ruble rus

 

Quan anar-hi:

La millor època per anar-hi és de maig a setembre, mesos en que el dia és més llarg i les temperatures més càlides.

Què menjar:

La cuina típica russa és molt calòrica dons a l’hivern, amb les baixes temperatures, necessiten més energia. “Solianka” és la típica sopa russa, que pot ser de carn o peix, i a més a més, porta cogombrets adobats, tomata i llimona, que li dona el seu característic gust àcid. De sopa en fan de tots tipus i les mengen tot l’any, no únicament a l’estiu.

Llocs per visitar:

Església de San Salvador, construïda al lloc a on va ser assassinat el Tsar Alejandro II; per les seves cúpules es compara amb la catedral de San Basi-li de Moscu.

Museu del Hermitage, complex museístic format per 6 edificis, a on s’exhibeixen més d’un milió de pintures i escultures, objectes arqueològics, armes, mobiliari i vestuari de l’època dels tsars.

Palau Peterhof, forma part dels palaus i jardins que va fer construir Pere el Gran a les afores de la ciutat, conjunt arquitectònic i paisatgístic conegut com el Versalles rus.

Cementiri de Tikhvin, fundat al 1823, conegut com el cementiri dels artistes , es un lloc imprescindible per retre homenatge als protagonistes de un dels períodes culminants de la cultura russa.

Sabies què?

Va ser fundada al 1.703 pel Tsar Pere I, més conegut com Pere El Gran, amb la intenció de convertir- la en la finestra de Rússia cal al mon occidental. Ningú s’ho va creuer quan va anunciar que allà sorgiria una ciutat, en aquell lloc del nord, enfront de les costes enemigues, sense protecció natural i amb boscos plegats de mosquits. El Tsar va complir la seva paraula en un temps record, convertint- se en la ciutat que ara podem visitar i que de ben segur ens deixarà meravellats.

You May Also Like

Leave a Reply