Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Tarot Astrològic: Octubre 2018 – EF Style

Tarot Astrològic: Octubre 2018

Tarot Astrològic: Octubre 2018

ÀRIES

del 21 de març al 19 d’abril

Arribes a l’octubre amb les regnes de la teva vida ben subjectades, tot i els imprevistos que et puguin sorgir, tens ben clar cap a on vas i ho fas encarant els teus projectes professionals, que continuen a la llista de les teves prioritats. No sempre ho podràs tenir tot controlat, així que uneix el més positiu i el més negatiu i continua fluint, ets ben a prop d’aconseguir-ho!

TAURE

del 20 d’abril al 20 de maig

Alegres i victorioses les taure arribaran a l’octubre carregades de creativitat. Per una altra part, els vostre esforç i dedicació us proporcionaran una bona base professional i econòmica. Has de replantejar-te com pots fer servir el teu temps lliure, és moment de prestar-te atenció a tu mateixa, gaudeix de la vida, cuida’t i mima’t. La teva bellesa, el teu atractiu no només continuen sinó que també van a l’alça, així que és un bon moment per arriscar en l’amor i en els plaers de la vida.

 

BESSONS

del 21 de maig al 20 de juny

Alliberació seria la paraula adequada per definir aquest mes d’octubre. Un mes per posar en pràctica aquestes idees originals que ningú, excepte tu, entén. Tot el que és material fluirà a la teva vida, en part gràcies a la teva ment brillant i les teves habilitats. En aquest moment el que menys necessites són lligams de cap tipus i menys encara de sentimentals. No deixis que ningú posi fre a totes les teves nombroses idees i desitjos.

CRANC

del 21 de juny al 22 de juliol

Els cranc entren a l’octubre amb les seves fortes pinces a punt per tallar tot el que ja no els aporta res en aquesta nova etapa de la seva vida. Sentiran una gran atracció per la part més lúdica de la vida, l’amor en general, la bellesa i l’art. Deixa el teu escut a un costat i no temis els canvis que puguin presentar-se en totes les àrees de la teva vida, però això sí, mantingues els ulls oberts i no perdis de vista la realitat.

LLEÓ

del 23 de juliol al 22 d’agost

Us arriba un mes de sort si sabeu aprofitar les oportunitats que la vida us ofereix. Tot i que hauràs de sacrificar alguns aspectes de la teva vida per tal d’aconseguir el que vols. Alguna amistat marxarà de la teva vida però no t’hi amoïnis, a l’Univers no li agraden els espais buits, així que aviat aquest espai estarà disponible per a què puguis omplir-lo amb les coses que realment t’agraden i et diverteixen. I no t’oblidis que tu i només tu portes el timó de la teva vida.

VERGE

del 23 d’agost al 22 de setembre

Bon mes per començar algun estudi, curs o per reciclar-te en alguna àrea, cosa que t’ajudarà molt professionalment. Però no t’estressis ni t’impacientis, confia en les teves capacitats i recursos personals. Renovació d’amistats i inici d’activitats lúdiques gratificants. Gaudeix del que hagis aconseguit i comparteix-ho amb els teus.

BALANÇA

del 23 de setembre al 22 d’octubre

Tant el teu poder de lideratge com la teva capacitat d’acció i d’organització estaran en auge, tot i que no has de perdre de vista la flexibilitat per a què la teva tendència de tenir-ho tot sota control no es converteixi en el teu enemic. Algú arriba a la teva vida per brindar-te amor i romanticisme, obre’t a viure una nova experiència de parella i deixa enrere vells tabús i prejudicis. Gaudeix del que ja has aconseguit, és el millor moment per viure intensament.

ESCORPÍ

del 23 d’octubre al 21 de novembre

Aquest octubre gaudiràs d’una gran vitalitat, tot i que has de vigilar que tanta energia no et faci prendre decisions dràstiques sense abans pensar-ho assossegadament. Pren una postura objectiva i busca per sobre de tot l’equilibri per prendre decisions justes. Pots trobar consell, si ho necessites, en alguna bona i discreta amiga. Cal que vigilis per evitar petits accidents, causats per les distraccions i les precipitacions.

SAGITARI

del 22 de novembre al 21 de desembre

El teu esperit emprenedor estarà en alça aquest mes d’octubre, idees i projectes a llarg termini començaran a veure la llum del sol. Un mes per prendre decisions encertades i també per eliminar de la teva vida tot allò que és un llast i que no et permet avançar amb l’alegria i l’entusiasme que et caracteritza. No deixis que la feina t’absorbeixi en excés, reserva una mica del teu temps per relaxar-te i gaudir.

 

CAPRICORNI

del 22 de desembre al 19 de gener

En àmbit laboral pots trobar-te amb algunes dificultats aquest mes d’octubre, tot i que el teu esperit de lluita estarà llest per superar qualsevol dificultat. També estaràs ben disposada a fer aquests canvis importants de la teva vida, no tinguis por de destruir vells i obsolets patrons de pensament i conceptes de vida. Deixa l’espai lliure per construir-ne altres amb bases més segures i evolucionades.

AQUARI

del 20 de gener al 18 de febrer

Les aquari obertes al món aquest mes d’octubre sentiran la necessitat d’interioritzar en el seu propi món interior, on van a buscar la llum que les guia. En alguns casos pot ser que hi hagi una tendència a replantejar-se les relacions actuals de parella. Molt bones idees professionals que poden dur-se a la pràctica amb un èxit rotund. Intenta centrar-te en el que realment mereix la pena i no et dispersis. Compte amb els imprevistos.

PEIXOS

del 19 de febrer al 20 de març

Un mes de replantejaments. La part material de la vida te té atrapada? Et sents esclavitzada? Pot ser que sigui el moment per prendre decisions i acceptar aquests reptes sense por. No t’amoïnis si l’economia no és com voldries, si un amor ha arribat a la seva via o si una amistat et decep, l’Univers et depara una parella millor, els diners poden arribar-te per qualsevol via inesperada i nous amics es creuaran en el teu camí. Mantingues viva l’esperança i la il·lusió, deixa que la vida et sorprengui.

You May Also Like

Leave a Reply