Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Tarot Astrològic: Setembre 2018 – EF Style

Tarot Astrològic: Setembre 2018

Tarot Astrològic: Setembre 2018

ÀRIES

del 21 de març al 19 d’abril

L’estiu t’ha recarregat les piles, tant, que et trobes en un moment òptim per fer aquests canvis que t’has anat plantejant, ha arribat el moment de poder cristal·litzar els teus projectes però per fer-ho, abans caldrà que posis fi a aquelles situacions, persones o idees que ja no tenen cabuda en la teva nova etapa. No temis, tindràs suports extres que et facilitaran les coses, tant en el terreny laboral com en el financer.

TAURE

del 20 d’abril al 20 de maig

Els Taure tornareu a posar fermament els peus a la Terra, però l’excés de cura en les vostres obligacions podria causar-vos algun maldecap, així que flueix amb serenitat tot i que alguna cosa no surti com voldries. L’economia anirà bé. És un bon moment per cuidar-te, mimar-te i potser fins i tot millorar algun aspecte del teu físic. Aprofita el teu sex-appeal perquè està en alça durant el mes de setembre!

 

BESSONS

del 21 de maig al 20 de juny

Comences un setembre amb les idees molt clares, et sentiràs la guionista, directora i realitzadora de la teva vida. Idees, projectes i canvis molt favorables que arribaran a tu fruit de les teves decisions i també en forma de bona sort. Gaudeix d’aquest moment i pensa que qualsevol sacrifici que hagis de fer et serà recompensat amb escreix.

CRANC

del 21 de juny al 22 de juliol

Les aigües ja calmades us portaran per un mar de bones sensacions, l’amor impregnarà la vostra vida ja que atreus el que sents. Noves i renovades il·lusions us faran canviar els aspectes de la vostra vida que us impedeixin el gaudir dels plaers més senzills. A més, es revitalitzaran les relacions amb la família i els amics.

LLEÓ

del 23 de juliol al 22 d’agost

Iniciaràs un setembre encara immersa en la teva vida professional però ara amb uns objectius més clars que t’ajudaran a prendre alguna decisió per fer el gir que esperes a la teva vida laboral. Et trobes en un bon moment per fer aquests canvis, tot i que encara t’impliquin algun tipus de sacrifici. El teu magnetisme personal continua en alça, així que cal que no deixis de banda la teva vida amorosa perquè és important que també la gaudeixis.

VERGE

del 23 d’agost al 22 de setembre

Continues una mica reclosa, vivint en el teu món interior, tot i que setembre et porta canvis en la rutina, pot ser que un amor irrompi amb força i descompongui el teu món tan ben ordenat. Obre els ulls, escolta els teus desitjos i les necessitats més profundes. Obre el teu cor a l’amor i als sentiments, per la resta no pateixis… tot estarà controlat!

BALANÇA

del 23 de setembre al 22 d’octubre

La teva vida professional es va assentant i possiblement recolliràs els fruits de tots els sacrificis que has fet. El setembre porta renovació personal, sentiràs el gust de ser dona i gaudiràs de la feminitat. Valora totes les experiències que has viscut fins ara i tingues molt present la part intuïtiva que serà molt latent en tu, escolta la teva intuïció i segueix els passos que et dicti.

ESCORPÍ

del 23 d’octubre al 21 de novembre

Sembla que ja has acabat un cicle de la teva vida i que estàs a punt per començar-ne un altre, has acumulat una sèrie de recursos personals que et seran de gran ajuda a l’hora d’afrontar els canvis laborals que tant desitges i que finalment tindran lloc. Ho tens tot a favor, així que no tinguis por de començar un nou camí. Mentrestant, no deixis de gaudir de la vida, ni t’oblidis de fer-ho amb la família i els amics.

SAGITARI

del 22 de novembre al 21 de desembre

Continuaràs en un procés de canvis personals que poden portar-te moments d’ira, però tranquil·la, és passatger i necessari per alliberar-te d’allò que t’oprimeix sense que ho sàpigues. Arriben projectes, noves il·lusions que actuaran com un bàlsam per a tu. A més, disposaràs d’amics que saben escoltar-te i que compartiran amb tu bons moments. Pregunta’t si potser necessites estudiar o reciclar-te en alguna àrea. Segueix i escolta la teva intuïció, et guiarà fins a la llum.

 

CAPRICORNI

del 22 de desembre al 19 de gener

Comences el setembre amb moltes ganes d’anar al teu aire. No acceptes bé les presses, ni les obligacions laborals i familiars. Hauràs de tenir paciència per a què tot s’encarrili cap on tu vols. Ets una corredora de fons i una triomfadora i saps que peti qui peti, ho aconsegueixes. Mentre tinguis el suport i l’amor de la gent que t’estima, no t’hi tanquis en banda.

AQUARI

del 20 de gener al 18 de febrer

Ets tot amor i dedicació per a les persones que realment t’importen i això té una clara recompensa, et sentiràs plena i reconfortada i això t’ajudarà a acceptar possibles imprevistos que alteren els teus plans. Tot i així, ompliràs els teus dies de coses positives. L’estudi i la lectura també t’ajudaran a veure nous horitzons, obre’t a la creativitat. No deixis el teu físic i potencia la teva bellesa.

PEIXOS

del 19 de febrer al 20 de març

El setembre arriba trencador per a les Peixos ja que tendiran a fer canvis radicals. Tot i que la part econòmica no sembli brillant, és qüestió de paciència i tenacitat perquè arriben canvis positius en l’àmbit laboral i amb possibilitat de desplaçaments. Trobaràs una bona protecció còsmica i una bona dosi de sort que juntament amb les teves capacitats, et portaran a bon port. Relaxa’t i gaudeix del viatge.

You May Also Like

Leave a Reply