Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Tataki d’ànec amb puré de poma i pèsols – EF Style
SEARCH

Tataki d’ànec amb puré de poma i pèsols

Tataki d’ànec amb puré de poma i pèsols

Propietats i beneficis
La carn d’ànec és una carn rica en nutrients que ajuden positivament a l’hora d’enfortir el sistema immunitari, augmentar les defenses i reparar les cèl·lules. És ideal en dietes de pèrdua de pes.
Els pèsols, afavoreixen la reducció del colesterol i regulen els nivells de sucre en sang. El seu contingut en greixos és mínim, però aporten bastant fibra que afavoreixen la reducció del colesterol i regula els nivells de sucre en sang.

Ingredients 
• 300 gr. d’ànec
• Salsa de soia
• Grans de pebre
• Baies de goji
• Suc d’una taronja
• Suc d’una llimona

Per a la guarnició
• 150 gr. de pèsols
• 1 poma verda
• Una arrel petita de Gingebre
• Vegetals varis (pebrot, carbassó, pastanaga)
• 1 moniato
• Surt
• Pebre

 

Preparació


A tenir en compte: plat se’l menja fred.
Per realitzar el plat necessita deixar marinar el magret per 12 hs.


1- Per començar prepararem una vinagreta la qual utilitzarem per marinar el magret. En un recipient barrejar salsa de soia, els grans de pebre, les baies de goji, suc de taronja i de llimona. Posar quantitat necessària de manera tal que cobreixi el magret.

 

2- Una vegada tenim preparada la vinagreta, marquem 1 cm de cada costat en la planxa a foc fort el magret. Deixem refredar i després ho deixarem marinar per 12 hs en la vinagreta que ja tenim preparada dins de la nevera.

3- Mentre es va marinando tenim temps de preparar les guarnicions.
Tallem un boniato en rodanxes i ho cuinem al forn.
Puré de poma amb gingebre: pelem una poma verda i la triturem juntament amb 5 gr de gingebre.
Puré de Pèsols: triturem pèsols i li agreguem sal i pebre a gust.
Wok de verdures: Tallem les verdures en tires i les saltem en un wok amb una pisca de curri.

4- Una vegada passades les 12 hs de marinado i amb les guarnicions llesta armem el nostre plat. Tallar el magret en rodanxes d’1 cm. En el plat fer un matalàs amb el moniato, sobre el posar el nostre wok de verdures. Col·loquem el magret a dalt i després anem alternant en els costats una cullerada de puré. Per acabar aliniamos amb una mica de sal, pebre i 
ratlladura de llima i gingebre.

You May Also Like

Leave a Reply