Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Tendències de decoració nadalenca – EF Style
SEARCH

Tendències de decoració nadalenca

Tendències de decoració nadalenca

Ja són aquí les festes nadalenques i comerços i carrers es guarneixen per donar la benvinguda a l’època més especial de l’any.

Una decoració que cada any millora i gira entorn les tendències més actuals. Hem vist com els carrers han canviat les bombetes tradicionals per tota mena de combinacions led més eficients, modernes i suposadament barates.

Les llars no queden exemptes de les tendències en decoració nadalenca, i malgrat que alguns irreductibles no canvien per res del món els parenoels penjats del balcó pujant una escala, hi ha decoracions més estiloses i més chic. Te’n presentem algunes perquè triïs la que més t’agrada.

 

Senzillesa

Fugim de la bola de nadal a l’arbre per posar-hi simples cercles de materials metàl·lics o de fusta, sense dimensió però amb més moviment.

Fusta i formigó

Són dos elements que guanyen terreny a les decoracions nadalenques, fustes netes i clares i el formigó com a decoració o base per espelmes, flors, etc.

Natura

Tornen les fulles naturals i branques a la decoració de taula i de portes, amb tons clars i naturals es recupera la part més tradicional però modernitzada.

Del nord

Les decoracions escandinaves agafen força, tons molt suaus, gairebé blancs arbres amb poques fulles, branques escampades arreu i decoracions de paper.

You May Also Like

Leave a Reply