Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Top 10 Tendències Fitness que arrassen – EF Style
SEARCH

Top 10 Tendències Fitness que arrassen

Top 10 Tendències Fitness que arrassen

TECNOLOGIA WEARABLE

Un cop més, guanyen per golejada les noves tecnologies. Aquest any no només veurem les polseres i smartwatches que ja acostumàvem sinó que també es faran un forat altre tipus complements intel·ligents que vetllaran per la nostra salut durant l’entrenament com, per exemple, el calçat fabricat amb nanomaterials.

ENTRENAMENT EN GRUP

L’entrenament en grups es manté en segona posició respecte a l’any passat. Grups reduïts amb un entrenador personal sembla que encapçalen la llista de top per rutines de cardio i força en aquest 2019.

ENTRENAMENTS D’ALTA INTENSITAT (HIIT)

Aquesta opció va sent cada vegada més demandada per esprémer al màxim el temps disponible que tenim per entrenar (que de vegades no sol ser molt). Aquest tipus d’entrenament es pot realitzar gairebé en qualsevol moment del dia sempre que es disposi de 15-20 minuts lliures i està enfocat principalment per a desenvolupar exercicis de tipus cardio.

ENTRENAMENTS PER A GENT GRAN

La gent gran és un grup de consumidors cada vegada més important en el negoci dels gimnasos. Ja no hi ha edat per a estar fitness i més quan veiem que la millora en la salut és més que notable.

ENTRENAMENT PERSONAL

Assolir els objectius de l’esport a realitzar és més fàcil amb un entrenament planificat i supervisat per un expert en fitness que t’hagi fet una rutina expressament per a tu; a la mida de les teves necessitats i metes a complir.

ENTRENAMENT AMB PERSONAL CERTIFICAT

Per realitzar un entrenament optimitzat, recórrer a professionals de l’esport que et guiïn i donin suport per maximitzar els beneficis és fonamental.

ENTRENAMENT FUNCIONAL

Una de les tendències fitness que pot resultar més sorprenent. És un tipus d’entrenament que pugui adaptar-se a gairebé qualsevol edat i que ens ajudi a exercir activitats pròpies de la vida quotidiana.

ENTRENAMENT AMB PES CORPORAL

Aquest és el tipus d’entrenament en el qual el teu propi pes exerceix com la principal resistència. Una rutina ideal per als que no tenen massa temps per visitar el gimnàs. El cal·listènia és una de els vessants dins d’aquest camp que més seguidors està sumant.

IOGA

El ioga porta apareixent a la llista de tendències diversos anys seguits i és que són evidents els múltiples beneficis que proporciona aquest esport. A més, sempre sorprèn per les seves constants possibilitats d’innovació. Les versions més actuals: el Rocket ioga, Flow Ioga, Dance ioga …

ESPORT COM MEDICINA

Hi ha una iniciativa global en aquest 2019 que pretén que els professionals de la salut “receptin” exercici físic als seus pacients o els deriven als professionals de l’exercici per tractar cert tipus de malalties o lesions.

You May Also Like

Leave a Reply