Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Una casa a l’estil Malibú – EF Style
SEARCH

Una casa a l’estil Malibú

Una casa a l’estil Malibú

Malibú, terra de luxe i de surf, de bohemis i famosos, del somni americà i del somni del viatger. És un indret peculiar, vora al mar amb una personalitat pròpia molt forta.

Les cases de la zona són totes estèticament impecables, i font d’inspiració per qualsevol que tingui un apartament prop de la platja. Ideal per imitar-lo i copiar-lo per aconseguir uns espais bonics, luxosos i diàfans alhora que alternatius i desenfadats.

L’estil Malibú és vida de platja casual i contemporània, i sobretot sense cap producte animal. És a dir, no hi ha cuir ni pells.

Una altra característica és la presència del color blanc, especialment en els teixits, més fàcil de rentar (amb lleixiu), sobretot amb fundes: per les cadires, els sofàs o els llits.

La paleta de colors és dels que es poden veure a l’oceà i a la platja, reflectits en els colors de la casa: blaus clars i foscos, blancs, grisos i marrons.

Pel que fa al mobiliari, poques coses però de bona qualitat. Mobles senzills però amb presència, que es nota que són bons mobles. I algunes obres d’art. Principalment quadres grans de poc color o obres d’art útils de fusta, ja siguin peus de taula fets amb arrels, escultures o bé tamborets.

Una mica diferent del mediterrani típic de les cases de platja d’aquí, però amb un estil de platja inigualable, fresc però alhora senzill.

You May Also Like

Leave a Reply