Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 73
Ventino, cinc colombianes que alcen la veu per les dones – EF Style
SEARCH

Ventino, cinc colombianes que alcen la veu per les dones

Ventino, cinc colombianes que alcen la veu per les dones

Com moltes altres formacions, Ventino li deu molt a Youtube. Va poder donar els seus primers passos gràcies a les bondats d’aquesta plataforma que ha servit per catapultar a artistes i grups d’allò més variats.

Les xarxes socials porten temps posant cap per avall una indústria musical que veu com la venda de discos segueix caient en picat. El Facebook, el Twitter i l’Instagram d’aquesta formació, en canvi, es cotitza a l’alça.

Aquesta ‘girl band’ (la primera ‘made in’ Colòmbia) va començar a penjar ‘covers’ a Youtube el 2014. I mira que ha plogut des de llavors!

El que va ser el seu primer senzill oficial  ‘Em vaig equivocar’, ja supera els 20 milions de reproduccions. Enrere queda el ‘mash up’ en anglès de ‘Disney Princess’.

Les cinc joves colombianes estan encantades de poder combinar les versions amb les que van aprendre a jugar amb les seves veus amb temes en què ja participen en la composició, com la balada ‘Tornar-te a sentir’.

Natàlia, Juliana, Makis, Camila i Olga ronden els 20 anys i estan disposades a gaudir del moment. I a seguir sorprenent i sorprenent al personal. Estan acostumades a això. Una mostra d’això va ser quan van descol·locar als assistents de l’estadi Metropolità de Barranquilla quan van entonar harmònicament l’himne nacional de Colòmbia en la desena data d’eliminatòries Fifa per al Mundial de Rússia.

Com es va assabentar la Federació Colombiana de Futbol de la seva existència? Doncs arran del vídeo que Ventino havia penjat a les xarxes socials cantant precisament aquest tema el dia en què es commemora la Independència de Colòmbia.

You May Also Like

Leave a Reply