Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /var/www/vhosts/elperiodic.ad/subdominis/enfemeni/httpdocs/wp-content/themes/streetstyle-blog/functions.php on line 74
Vibrar de plaer – EF Style

Vibrar de plaer

Vibrar de plaer

Sílvia de Béjar citava al llibre ‘Tu sexo es tuyo’ que l’òrgan sexual més potent és el nostre cervell. Per tant, si vivim la nostra sexualitat amb culpa, prejudicis i estereotips, estem condemnats a la insatisfacció sexual. De fet, hi ha moltes dones que no saben què és sentir un orgasme. Per això és important seguir una sèrie de principis.

 

 

  • La teva sexualitat comença amb tu mateixa. Cada vegada hi ha més dones que experimenten amb el seu cos i que no es deixen portar pels tabús.
  • Sempre subjecte, mai objecte. Ser subjecte implica ser lliure, ser protagonista i escoltar i atendre els propis desitjos. Les dues persones que integren la parella han de ser subjectes i les necessitats dels dos s’han d’escoltar.
  • Limita’t a gaudir. Sovint ens envaeixen pensaments negatius: “no sóc prou bo, no ho sé fer bé, no sé si li agrada”. Aquestes idees poden afectar negativament la relació i s’ha d’aprendre a controlar-los. Una bona tècnica és el Mindfulness, és a dir, gaudir de l’ara i l’aquí.
  • Generositat sexual, plaer compartit. Pensar en el nostre propi plaer no implica no complaure l’altra persona. Les relacions sexuals sanes són recíproques: el plaer de l’altra persona ha d’augmentar el teu propi.

 

  • Comunica, expressa i confia en tu mateix. La complicitat ve determinada per la nostra capacitat de comunicar a l’altra persona què ens agrada. Per això, és determinant tenir confiança en un mateix i així poder expressar-se sense tabús.

You May Also Like

Leave a Reply